Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Салигіна, Тамара Павлівна | - |
| dc.contributor.author | Salyhina, Tamara Pavlivna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-26T07:54:52Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-26T07:54:52Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Салигіна Т. П. Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїнових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Салигіна Тамара Павлівна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629 | - |
| dc.description.abstract | У бакалаврській кваліфікаційній роботі охарактеризовано насіння промислових конопель, чіа та амаранту як сучасну перспективну сировину, яка володіє цінним нутрієнтним складом та оздоровчими властивостями. Зроблено органолептичний аналіз і дегустаційну оцінку дослідних зразків протеїнових батончиків на основі конопляного ядра та протеїну. Визначено вміст вологи у дослідних зразках та їх структурно-механічні властивості. Розраховано поживну та енергетичну цінність розробленого продукту. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti okharakteryzovano nasinnia promyslovykh konopel, chia ta amarantu yak suchasnu perspektyvnu syrovynu, yaka volodiie tsinnym nutriientnym skladom ta ozdorovchymy vlastyvostiamy. Zrobleno orhanoleptychnyi analiz i dehustatsiinu otsinku doslidnykh zrazkiv proteinovykh batonchykiv na osnovi konoplianoho yadra ta proteinu. Vyznacheno vmist volohy u doslidnykh zrazkakh ta yikh strukturno-mekhanichni vlastyvosti. Rozrakhovano pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist rozroblenoho produktu. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | конопляний протеїн | uk |
| dc.subject | konoplianyi protein | uk |
| dc.subject | конопляне ядро | uk |
| dc.subject | konopliane yadro | uk |
| dc.subject | насіння чіа | uk |
| dc.subject | nasinnia chia | uk |
| dc.subject | насіння амаранту | uk |
| dc.subject | nasinnia amarantu | uk |
| dc.subject | поп-амарант | uk |
| dc.subject | pop-amarant | uk |
| dc.subject | протеїнові батончики | uk |
| dc.subject | proteinovi batonchyky | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїнових | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv proteinovykh | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Салигіна Т. П..pdf | 3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
