Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалигіна, Тамара Павлівна-
dc.contributor.authorSalyhina, Tamara Pavlivna-
dc.date.accessioned2025-09-26T07:54:52Z-
dc.date.available2025-09-26T07:54:52Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСалигіна Т. П. Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїнових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Салигіна Тамара Павлівна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629-
dc.description.abstractУ бакалаврській кваліфікаційній роботі охарактеризовано насіння промислових конопель, чіа та амаранту як сучасну перспективну сировину, яка володіє цінним нутрієнтним складом та оздоровчими властивостями. Зроблено органолептичний аналіз і дегустаційну оцінку дослідних зразків протеїнових батончиків на основі конопляного ядра та протеїну. Визначено вміст вологи у дослідних зразках та їх структурно-механічні властивості. Розраховано поживну та енергетичну цінність розробленого продукту. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti okharakteryzovano nasinnia promyslovykh konopel, chia ta amarantu yak suchasnu perspektyvnu syrovynu, yaka volodiie tsinnym nutriientnym skladom ta ozdorovchymy vlastyvostiamy. Zrobleno orhanoleptychnyi analiz i dehustatsiinu otsinku doslidnykh zrazkiv proteinovykh batonchykiv na osnovi konoplianoho yadra ta proteinu. Vyznacheno vmist volohy u doslidnykh zrazkakh ta yikh strukturno-mekhanichni vlastyvosti. Rozrakhovano pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist rozroblenoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectконопляний протеїнuk
dc.subjectkonoplianyi proteinuk
dc.subjectконопляне ядроuk
dc.subjectkonopliane yadrouk
dc.subjectнасіння чіаuk
dc.subjectnasinnia chiauk
dc.subjectнасіння амарантуuk
dc.subjectnasinnia amarantuuk
dc.subjectпоп-амарантuk
dc.subjectpop-amarantuk
dc.subjectпротеїнові батончикиuk
dc.subjectproteinovi batonchykyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва батончиків протеїновихuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv proteinovykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Салигіна Т. П..pdf3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.