Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629| Title: | Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїнових |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv proteinovykh |
| Authors: | Салигіна, Тамара Павлівна Salyhina, Tamara Pavlivna |
| Keywords: | конопляний протеїн konoplianyi protein конопляне ядро konopliane yadro насіння чіа nasinnia chia насіння амаранту nasinnia amarantu поп-амарант pop-amarant протеїнові батончики proteinovi batonchyky |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Салигіна Т. П. Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїнових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Салигіна Тамара Павлівна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629 |
| Abstract: | У бакалаврській кваліфікаційній роботі охарактеризовано насіння промислових конопель, чіа та амаранту як сучасну перспективну сировину, яка володіє цінним нутрієнтним складом та оздоровчими властивостями. Зроблено органолептичний аналіз і дегустаційну оцінку дослідних зразків протеїнових батончиків на основі конопляного ядра та протеїну. Визначено вміст вологи у дослідних зразках та їх структурно-механічні властивості. Розраховано поживну та енергетичну цінність розробленого продукту. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti okharakteryzovano nasinnia promyslovykh konopel, chia ta amarantu yak suchasnu perspektyvnu syrovynu, yaka volodiie tsinnym nutriientnym skladom ta ozdorovchymy vlastyvostiamy. Zrobleno orhanoleptychnyi analiz i dehustatsiinu otsinku doslidnykh zrazkiv proteinovykh batonchykiv na osnovi konoplianoho yadra ta proteinu. Vyznacheno vmist volohy u doslidnykh zrazkakh ta yikh strukturno-mekhanichni vlastyvosti. Rozrakhovano pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist rozroblenoho produktu. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Салигіна Т. П..pdf | 3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
