Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСещенко, Ілля Олександрович-
dc.contributor.authorSeshchenko, Illia Oleksandrovych-
dc.date.accessioned2025-09-26T08:30:05Z-
dc.date.available2025-09-26T08:30:05Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСещенко І. О. Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сещенко Ілля Олександрович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – хлібобулочні вироби підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Мета дослідження – розробка та оцінка якості хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochni vyroby pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Meta doslidzhennia – rozrobka ta otsinka yakosti khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвироби хлібобулочніuk
dc.subjectvyroby khlibobulochniuk
dc.subjectшпинатuk
dc.subjectshpynatuk
dc.subjectселераuk
dc.subjectselerauk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectтістоuk
dc.subjecttistouk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectenerhetychna tsinnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv boroshnianykh z dodavanniam poroshkiv iz roslynnoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сещенко І. О..pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.