Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сещенко, Ілля Олександрович | - |
| dc.contributor.author | Seshchenko, Illia Oleksandrovych | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-26T08:30:05Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-26T08:30:05Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Сещенко І. О. Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сещенко Ілля Олександрович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630 | - |
| dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – хлібобулочні вироби підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Мета дослідження – розробка та оцінка якості хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochni vyroby pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Meta doslidzhennia – rozrobka ta otsinka yakosti khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | вироби хлібобулочні | uk |
| dc.subject | vyroby khlibobulochni | uk |
| dc.subject | шпинат | uk |
| dc.subject | shpynat | uk |
| dc.subject | селера | uk |
| dc.subject | selera | uk |
| dc.subject | борошно | uk |
| dc.subject | boroshno | uk |
| dc.subject | тісто | uk |
| dc.subject | tisto | uk |
| dc.subject | енергетична цінність | uk |
| dc.subject | enerhetychna tsinnist | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировини | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv boroshnianykh z dodavanniam poroshkiv iz roslynnoi syrovyny | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сещенко І. О..pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
