Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1266
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorЩербаков, Сергій Романович-
dc.contributor.authorShcherbakov, Sergіy-
dc.date.accessioned2019-04-22T11:36:25Z-
dc.date.available2019-04-22T11:36:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМиколенко С. Ю. Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко , С. Р. Щербаков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: матеріали ХХV Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2017 (м. Харків, 17–19 травня 2017 р ). - Харків.- 2017. -Ч. ІІ. - С. 319.uk
dc.identifier.issn2222-2944-
dc.identifier.urihttp://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2017/S12/Tezisy_sbornik_part2_2017_7_32.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1266-
dc.description.abstractНаведено основні аспекти удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці за рахунок використання у технології нетрадиційних методів обробки сировини. Встановлено вплив води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, на процес замочування зерна пшениці у технології.uk
dc.description.sponsorshipВиконано за підтримки гранту №0116U007412uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectbreaduk
dc.subjectдиспергована зернова масаuk
dc.subjectdispersed grain massuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectwheatuk
dc.subjectплазмохімічно активована водаuk
dc.subjectplasma-chemically activated wateruk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttechnologyuk
dc.titleУдосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениціuk
dc.title.alternativeImprovement of the technology of bread from dispersed grain of wheatuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Миколенко_Щербаков.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.