Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1266
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Щербаков, Сергій Романович | - |
dc.contributor.author | Shcherbakov, Sergіy | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-22T11:36:25Z | - |
dc.date.available | 2019-04-22T11:36:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Миколенко С. Ю. Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко , С. Р. Щербаков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: матеріали ХХV Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2017 (м. Харків, 17–19 травня 2017 р ). - Харків.- 2017. -Ч. ІІ. - С. 319. | uk |
dc.identifier.issn | 2222-2944 | - |
dc.identifier.uri | http://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2017/S12/Tezisy_sbornik_part2_2017_7_32.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1266 | - |
dc.description.abstract | Наведено основні аспекти удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці за рахунок використання у технології нетрадиційних методів обробки сировини. Встановлено вплив води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, на процес замочування зерна пшениці у технології. | uk |
dc.description.sponsorship | Виконано за підтримки гранту №0116U007412 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НТУ "ХПІ" | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | bread | uk |
dc.subject | диспергована зернова маса | uk |
dc.subject | dispersed grain mass | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | wheat | uk |
dc.subject | плазмохімічно активована вода | uk |
dc.subject | plasma-chemically activated water | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | technology | uk |
dc.title | Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці | uk |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of bread from dispersed grain of wheat | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Миколенко_Щербаков.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.