Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12682
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛуговська, Анна Валеріївна-
dc.contributor.authorLuhovska, Anna Valeriivna-
dc.date.accessioned2025-10-06T06:59:32Z-
dc.date.available2025-10-06T06:59:32Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛуговська А. В. Обґрунтування технології переробки плодів ірги : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Луговська Анна Валеріївна ; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12682uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12682-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто питання раціонального використання плодів ірги як перспективної сировини для харчової промисловості. Проаналізовано біохімічний склад плодів ірги, їх харчову та біологічну цінність. Запропоновано технологічну схему переробки плодів з урахуванням збереження максимального вмісту біологічно активних речовин. Визначено оптимальні параметри технологічного процесу, а також проведено оцінку якості готової продукції. Результати дослідження свідчать про доцільність розширення використання ірги як сировини для виготовлення натуральних продуктів харчування функціонального призначення. U kvalifikatsiinii roboti rozghlianuto pytannia ratsionalnoho vykorystannia plodiv irhy yak perspektyvnoi syrovyny dlia kharchovoi promyslovosti. Proanalizovano biokhimichnyi sklad plodiv irhy, yikh kharchovu ta biolohichnu tsinnist. Zaproponovano tekhnolohichnu skhemu pererobky plodiv z urakhuvanniam zberezhennia maksymalnoho vmistu biolohichno aktyvnykh rechovyn. Vyznacheno optymalni parametry tekhnolohichnoho protsesu, a takozh provedeno otsinku yakosti hotovoi produktsii. Rezultaty doslidzhennia svidchat pro dotsilnist rozshyrennia vykorystannia irhy yak syrovyny dlia vyhotovlennia naturalnykh produktiv kharchuvannia funktsionalnoho pryznachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectіргаuk
dc.subjectirhauk
dc.subjectтехнологія переробкиuk
dc.subjecttekhnolohiia pererobkyuk
dc.subjectягідна сировинаuk
dc.subjectyahidna syrovynauk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiolohichna tsinnistuk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectkharchova produktsiiauk
dc.titleОбґрунтування технології переробки плодів іргиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii pererobky plodiv irhyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Луговська А. В..pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.