Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧерканов, Олександр Євгенович-
dc.contributor.authorCherkanov, Oleksandr Yevhenovych-
dc.date.accessioned2025-10-06T11:19:06Z-
dc.date.available2025-10-06T11:19:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧерканов О. Є. Обґрунтування технології поводження з вторинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Черканов Олександр Євгенович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693-
dc.description.abstractМетою досліджень є аналіз та обґрунтування технології поводження з вторинними сировинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості. Об’єктом дослідження є процес утворення та ефективного використання вторинних сировинних ресурсів молочної промисловості. Предметом дослідження є обґрунтування технологічних рішень та техніко-економічних параметрів залучення вторинних ресурсів (відходів) підприємств молочної промисловості у виробництво та зниження рівня негативного впливу на довкілля. Metoiu doslidzhen ye analiz ta obgruntuvannia tekhnolohii povodzhennia z vtorynnymy syrovynnymy resursamy na pidpryiemstvi molochnoi promyslovosti. Obiektom doslidzhennia ye protses utvorennia ta efektyvnoho vykorystannia vtorynnykh syrovynnykh resursiv molochnoi promyslovosti. Predmetom doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh rishen ta tekhniko-ekonomichnykh parametriv zaluchennia vtorynnykh resursiv (vidkhodiv) pidpryiemstv molochnoi promyslovosti u vyrobnytstvo ta znyzhennia rivnia nehatyvnoho vplyvu na dovkillia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпереробка молокаuk
dc.subjectpererobka molokauk
dc.subjectвідходи молочної промисловостіuk
dc.subjectvidkhody molochnoi promyslovostiuk
dc.subjectвторинні ресурсиuk
dc.subjectvtorynni resursyuk
dc.subjectмолочна промисловістьuk
dc.subjectmolochna promyslovistuk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectkharchovi tekhnolohiiuk
dc.titleОбґрунтування технології поводження з вторинними ресурсами на підприємстві молочної промисловостіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii povodzhennia z vtorynnymy resursamy na pidpryiemstvi molochnoi promyslovostiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черканов О. Є..pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.