Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Черканов, Олександр Євгенович | - |
| dc.contributor.author | Cherkanov, Oleksandr Yevhenovych | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-06T11:19:06Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-06T11:19:06Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Черканов О. Є. Обґрунтування технології поводження з вторинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Черканов Олександр Євгенович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12693 | - |
| dc.description.abstract | Метою досліджень є аналіз та обґрунтування технології поводження з вторинними сировинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості. Об’єктом дослідження є процес утворення та ефективного використання вторинних сировинних ресурсів молочної промисловості. Предметом дослідження є обґрунтування технологічних рішень та техніко-економічних параметрів залучення вторинних ресурсів (відходів) підприємств молочної промисловості у виробництво та зниження рівня негативного впливу на довкілля. Metoiu doslidzhen ye analiz ta obgruntuvannia tekhnolohii povodzhennia z vtorynnymy syrovynnymy resursamy na pidpryiemstvi molochnoi promyslovosti. Obiektom doslidzhennia ye protses utvorennia ta efektyvnoho vykorystannia vtorynnykh syrovynnykh resursiv molochnoi promyslovosti. Predmetom doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh rishen ta tekhniko-ekonomichnykh parametriv zaluchennia vtorynnykh resursiv (vidkhodiv) pidpryiemstv molochnoi promyslovosti u vyrobnytstvo ta znyzhennia rivnia nehatyvnoho vplyvu na dovkillia. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | переробка молока | uk |
| dc.subject | pererobka moloka | uk |
| dc.subject | відходи молочної промисловості | uk |
| dc.subject | vidkhody molochnoi promyslovosti | uk |
| dc.subject | вторинні ресурси | uk |
| dc.subject | vtorynni resursy | uk |
| dc.subject | молочна промисловість | uk |
| dc.subject | molochna promyslovist | uk |
| dc.subject | харчові технології | uk |
| dc.subject | kharchovi tekhnolohii | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології поводження з вторинними ресурсами на підприємстві молочної промисловості | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii povodzhennia z vtorynnymy resursamy na pidpryiemstvi molochnoi promyslovosti | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Черканов О. Є..pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
