Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova Olena | - |
dc.contributor.author | Кошулько, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Koshulko, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Тертишний, Олег Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tertyshnyi, Oleh | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-13T09:29:51Z | - |
dc.date.available | 2025-10-13T09:29:51Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології та обладнання переробки молока : навч. посіб. / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, О. О. Тертишний. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 461 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник формує уявлення про ключові напрямки розвитку молочної промисловості, технології переробки молока, а також про актуальні проблеми, що виникають у процесі формування переробної галузі. Він спрямований на розвиток навичок застосування світового досвіду у сфері молочної індустрії. Основною метою є ознайомлення з сучасними досягненнями, інноваційними перспективами, технологічними процесами та обладнанням, що використовується для переробки молока і виробництва молочних продуктів з різних видів високоякісної сировини. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за ОПП Харчові технології за спеціальністю G13 Харчові технології першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk formuie uiavlennia pro kliuchovi napriamky rozvytku molochnoi promyslovosti, tekhnolohii pererobky moloka, a takozh pro aktualni problemy, shcho vynykaiut u protsesi formuvannia pererobnoi haluzi. Vin spriamovanyi na rozvytok navychok zastosuvannia svitovoho dosvidu u sferi molochnoi industrii. Osnovnoiu metoiu ye oznaiomlennia z suchasnymy dosiahnenniamy, innovatsiinymy perspektyvamy, tekhnolohichnymy protsesamy ta obladnanniam, shcho vykorystovuietsia dlia pererobky moloka i vyrobnytstva molochnykh produktiv z riznykh vydiv vysokoiakisnoi syrovyny. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za OPP Kharchovi tekhnolohii za spetsialnistiu G13 Kharchovi tekhnolohii pershoho (bakalavrskoho) i druhoho (mahisterskoho) rivniv vyshchoi osvity, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | innovatsiini tekhnolohii | uk |
dc.subject | переробка молока | uk |
dc.subject | pererobka moloka | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.subject | виробництво молочних продуктів | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo molochnykh produktiv | uk |
dc.subject | інноваційний інжиніринг харчових виробництв | uk |
dc.subject | innovatsiinyi inzhynirynh kharchovykh vyrobnytstv | uk |
dc.title | Інноваційні технології та обладнання переробки молока | uk |
dc.title.alternative | Innovatsiini tekhnolohii ta obladnannia pererobky moloka | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА.pdf | 7,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.