Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova Olena-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.contributor.authorТертишний, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorTertyshnyi, Oleh-
dc.date.accessioned2025-10-13T09:29:51Z-
dc.date.available2025-10-13T09:29:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІнноваційні технології та обладнання переробки молока : навч. посіб. / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, О. О. Тертишний. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 461 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800-
dc.description.abstractНавчальний посібник формує уявлення про ключові напрямки розвитку молочної промисловості, технології переробки молока, а також про актуальні проблеми, що виникають у процесі формування переробної галузі. Він спрямований на розвиток навичок застосування світового досвіду у сфері молочної індустрії. Основною метою є ознайомлення з сучасними досягненнями, інноваційними перспективами, технологічними процесами та обладнанням, що використовується для переробки молока і виробництва молочних продуктів з різних видів високоякісної сировини. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за ОПП Харчові технології за спеціальністю G13 Харчові технології першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk formuie uiavlennia pro kliuchovi napriamky rozvytku molochnoi promyslovosti, tekhnolohii pererobky moloka, a takozh pro aktualni problemy, shcho vynykaiut u protsesi formuvannia pererobnoi haluzi. Vin spriamovanyi na rozvytok navychok zastosuvannia svitovoho dosvidu u sferi molochnoi industrii. Osnovnoiu metoiu ye oznaiomlennia z suchasnymy dosiahnenniamy, innovatsiinymy perspektyvamy, tekhnolohichnymy protsesamy ta obladnanniam, shcho vykorystovuietsia dlia pererobky moloka i vyrobnytstva molochnykh produktiv z riznykh vydiv vysokoiakisnoi syrovyny. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za OPP Kharchovi tekhnolohii za spetsialnistiu G13 Kharchovi tekhnolohii pershoho (bakalavrskoho) i druhoho (mahisterskoho) rivniv vyshchoi osvity, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectinnovatsiini tekhnolohiiuk
dc.subjectпереробка молокаuk
dc.subjectpererobka molokauk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectвиробництво молочних продуктівuk
dc.subjectvyrobnytstvo molochnykh produktivuk
dc.subjectінноваційний інжиніринг харчових виробництвuk
dc.subjectinnovatsiinyi inzhynirynh kharchovykh vyrobnytstvuk
dc.titleІнноваційні технології та обладнання переробки молокаuk
dc.title.alternativeInnovatsiini tekhnolohii ta obladnannia pererobky molokauk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА.pdf7,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.