Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБегма, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorBegma, Natalia-
dc.contributor.authorBegma, N. A.-
dc.date.accessioned2019-06-05T12:47:55Z-
dc.date.available2019-06-05T12:47:55Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБегма Н. А. Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу / Н. А. Бегма // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. праць / Білоцерківський НАУ. – 2015. – № 2(120). – С. 64-67. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1360.uk
dc.identifier.issn2310-9289-
dc.identifier.urihttp://tvppt.btsau.edu.ua/sites/default/files/visnyky/pererobka/2015_2_begma_ua.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1360-
dc.descriptionБегма Наталія Андріївна https://orcid.org/0000-0002-8598-6686uk
dc.description.abstractВ статті наведено результати досліджень з визначення ефективності використання анісорбу в годівлі молодняку свиней. На основі проведених досліджень встановлено, що використання кормової добавки - анісорбу в раціонах молодняку свиней сприяє підвищенню середньодобових приростів на 13,05 %, захищає здоров'я тварин, дезактивуючи мікотоксини в кормовій сировині. В статье приведены результаты исследований определения эффективности использования анисорба в кормлении молодняка свиней. На основе проведенных исследований установлено, что использование кормовой добавки - анисорб в рационах молодняка свиней способствует повышению среднесуточных приростов на 13,05 %, защищает здоровье животных, дезактивируя микотоксины в кормовом сирье. In the article are presented the results of research of identification of effectiveness of the use anisorb in feeding young pigs. On the basis of the conducted research it is established that the use such feed additives as аnisоrb in the diets of young pigs contributes to the increase of average daily gain by 13,05 %, protects animal health deactivating mycotoxins in feed ingredients.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherБілоцерківський НАУuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectмолодняк свинейuk
dc.subjectyoung pigsuk
dc.subjectкормова добавкаuk
dc.subjectfeed additiveuk
dc.subjectанісорбuk
dc.subjectаnisоrbuk
dc.subjectмікотоксиниuk
dc.subjectmycotoxinsuk
dc.subjectобмін речовинuk
dc.subjectmetabolismuk
dc.subjectмінеральне живленняuk
dc.subjectmineral fooduk
dc.titleПідвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбуuk
dc.title.alternativeПовышение качества кормов за счет введения в рационы свиней анисорбаuk
dc.title.alternativeІmproving the quality of feed due to the introduction anisorb in the pigs dietuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бегма Н.А. 4.pdf273,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.