Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1373
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цап, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana V. | - |
dc.contributor.author | Оріщук, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. S. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Микитюк, Віктор Васильович | - |
dc.contributor.author | Mykytiuk, V. | - |
dc.contributor.author | Mykytyuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Хмельова, Олена Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Khmeleva, Olena Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Khmeleva, Helen | - |
dc.contributor.author | Khmeleva, Elena | - |
dc.contributor.author | Khmeleva, E. | - |
dc.contributor.author | Khmeleva, O. V. | - |
dc.contributor.author | Khmeleva, E. V. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T08:41:35Z | - |
dc.date.available | 2019-06-11T08:41:35Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентрату / С. В. Цап, О. С. Оріщук, В. В. Микитюк, О. В. Хмельова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : «Тваринництво» / Сумський НАУ. – 2018. – Вип. 2(34). – С. 250-253. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1373. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1373 | - |
dc.description | Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908 Хмельова Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0266-3716 | uk |
dc.description.abstract | Досліджено вплив використання білково-жирового концентрату в раціонах курей-несучок на продуктивність та якісні показники яєць. Встановлено, що використання кормової добавки на основі рослинного жиру сприяло підвищенню продуктивності птиці на 2,1-10,1 %, збільшенню маси яєць на 2,1-8,7 %, маси жовтка – на 4,1-6,0 %, маси білка – на 3,5-13,0 %. Введення до комбікорму птиці білково-жирового концентрату у кількості 4 % позитивно вплинуло на амінокислотний склад яєць, що супроводжувалось підвищеним вмістом незамінних амінокислот, а саме лізину на 8,9 % та метіоніну – на 41,2 %. The effect of the use of protein- lipid concentrate in the diets of laying hens on the productivity and qualitatiy of the eggs was studied. It was found that the use of feed additives is based on the vegetable fats contributed to an increase in the productivity of poultry by 2.1-10.1%, in the weight of eggs by 2.1-8.7%, in the weight of yolk by 4.1-6.0%, in the weight of protein by 3.5-13.0%. Introduction into the mixed feeds of PLC in the amount of 4% positively affected the amino acid composition of eggs, the lysine content increased by 8.9 % and methionine by 41.2%. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Сумський НАУ | uk |
dc.subject | яйця | uk |
dc.subject | eggs | uk |
dc.subject | білково-жировий концентрат | uk |
dc.subject | protein-lipid concentrate | uk |
dc.subject | кури-несучки | uk |
dc.subject | laying hens | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | productivity | uk |
dc.subject | амінокислоти | uk |
dc.subject | amino-ecids | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | mixed feed | uk |
dc.title | Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентрату | uk |
dc.title.alternative | Morphological and qualitative characteristics of eggs at use in rations of protein-lipid concentrate | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 385,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.