Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1573
Назва: Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиці
Інші назви: Пробиотические добавки на основе дрожжей, как необходимой составляющей при современных технологиях кормления птицы
Probiotic added on the basis of drives, as a necessary composition in the contemporary technologies of human human beings
Автори: Оріщук, Оксана Сергіївна
Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Цап, Світлана Володимирівна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Ключові слова: амінокислоти
amino acids
птиця
poultry
комбікорм
feed
дріжджі
yeast
раціон
diet
протеїн
protein
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Оріщук О. С. Пробіотична добавка на основі дріжджів, як необхідна складова при сучасних технологіях годівлі птиці / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Теорія і практика розвитку вівчарства України в умовах євроінтеграції : матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф. (Дніпро, 23-24 трав. 2019 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 131-133. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1573.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив використання сухих дріжджів у раціонах курей-несучок на продуктивність та якісні показники яєць. Встановлено, що використання дріжджів сприяло підвищенню продуктивності птиці на 3,7- 6,6 %, збільшенню маси яєць на 0,95-1,1 %. Исследовано влияние использования сухих дрожжей в рационах кур-несушек на производительность и качественные показатели яиц. Установлено, что использование дрожжей способствовало повышению продуктивности птицы на 3,7- 6,6%, увеличению массы яиц на 0,95-1,1%. The influence of dry yeast in ration of chicken-bearers on the productivity and qualitative indices of eggs was investigated. It was established that the use of yeast contributed to an increase in the productivity of poultry by 3,7-6,6 %, an increase in the weight of eggs by 0,95-1,1 %.
Опис: Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://drive.google.com/file/d/1FE9iIwj90elj0r9_9yrxNX5wLIovWMfW/view
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1573
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf676,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.