Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1582
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalyna, Viktoriia-
dc.contributor.authorОлійник, О. В.-
dc.contributor.authorOliynyk, О.-
dc.date.accessioned2019-09-11T11:26:00Z-
dc.date.available2019-09-11T11:26:00Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКалина В. C. Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя / В. C. Калина, О. В. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. Участю ( Одеса, 4-6 жовт. 2018 ) / Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, 2018. – С. 62-63.– Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582.uk
dc.identifier.isbn-966-571-063-х-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582-
dc.language.isoukuk
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectConfectioneryuk
dc.subjectбджолине обніжжяuk
dc.subjectbee pollenuk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiological valueuk
dc.subjectоздоровчий впливuk
dc.subjectwellness impactuk
dc.titleПідвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжяuk
dc.title.alternativeIncreasing the biological value of confectionery containing bee stingsuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Kalina2.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.