Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1582
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калина, Вікторія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kalyna, Viktoriia | - |
dc.contributor.author | Олійник, О. В. | - |
dc.contributor.author | Oliynyk, О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-11T11:26:00Z | - |
dc.date.available | 2019-09-11T11:26:00Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Калина В. C. Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя / В. C. Калина, О. В. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. Участю ( Одеса, 4-6 жовт. 2018 ) / Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, 2018. – С. 62-63.– Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582. | uk |
dc.identifier.isbn | -966-571-063-х | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | Confectionery | uk |
dc.subject | бджолине обніжжя | uk |
dc.subject | bee pollen | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | biological value | uk |
dc.subject | оздоровчий вплив | uk |
dc.subject | wellness impact | uk |
dc.title | Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя | uk |
dc.title.alternative | Increasing the biological value of confectionery containing bee stings | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Kalina2.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.