Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1701
Назва: Використання конопляного борошна для збагачення макаронних виробів
Інші назви: Use of hemp flour for pasta enrichment
Автори: Мосійко, Дар’я
Mosiyko, Darʺya
Чехранов, Андрій
Chekhranov, Andriy
Сова, Наталія
Sova, Natalya
Луценко, Марина
Lutsenko, Marina
Ключові слова: органолептичні показники
organoleptic characteristics
макаронні вироби
pasta
конопляне борошно
hemp flour
Дата публікації: 2019
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Мосійко Д. Використання конопляного борошна для збагачення макаронних виробів / Д. Мосійко, А. Чехранов, Н. Сова, М. Луценко// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: матер. 85 Ювілейної Міжнар. наук.конф. молодих учених, аспірантів і студентів (Київ, 11 – 12 квітня 2019 р.) / Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. – Київ: НУХТ.- 2019. –Ч. 1. – 527 с.- Код доступу:https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/01c4ae66-6a2f-4143-b43d-b37addaa5e63/%d0%a27.pdf
Короткий огляд (реферат): При заміні 10 % борошна з твердих сортів пшениці на конопляне, спостерігається наближення результатів фізико-хімічних і органолептичних показників якості до контрольного зразку (№1). Тому запропоновано для впровадження рецептуру № 2 Слід відзначити, що локшина, яку виготовили за цією рецептурою має підвищений вміст ненасичених жирних кислот за рахунок внесення конопляного борошна . When replacing 10% of flour from durum wheat with hemp, there is an approximation of the results of physico-chemical and organoleptic quality indicators to the control sample (No. 1). Therefore, it is proposed to introduce formulation # 2. It should be noted that the noodles made according to this formulation have an increased content of unsaturated fatty acids due to the introduction of hemp flour
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://conferencenuft.ho.ua/Books%20of%20abstracts/2019/Part%201.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1701
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Т7.pdf3,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.