Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1732
Назва: Realization of milk productivity of Holstein cows of different age on the industrial complex of milk production
Інші назви: Реалізація молочної продуктивності голштинських корів різного віку на промисловому комплексі
Автори: Pishchan, I. S.
Pishchan, Ilona
Pischan, I. S.
Pischan, E.
Піщан, Ілона Станіславівна
Lytvyschenko, L.
Litvischenko, L. O.
Litvischenko, Lіudmyla
Литвищенко, Людмила Олександрівна
Ключові слова: milk fat
молочний білок
milk-yield
удій
жива маса
жива маса
milk production
молочна продуктивність
milk protein
молочний жир
Дата публікації: 2019
Видавництво: Publishing House “Baltija Publishing”
Бібліографічний опис: Pishchan Ilona Realization of milk productivity of Holstein cows of different age on the industrial complex of milk production / Ilona Pishchan, Liudmyla Lytvyschenko // Scientific Development of New Eastern Europe : Proceedings of the International Scientific Conference : Part II (Riga, April 6, 2019 ) / Publishing House “Baltija Publishing”. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2019. – P. 101-104. – URI : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1732.
Короткий огляд (реферат): The article highlights the results of research on the implementation of the genetic potential of milk production of experimental Holstein cows in the conditions of the industrial complex. У статті висвітлено результати наукових досліджень на предмет реалізації генетичного потенціалу молочної продуктивності піддослідних голштинських корів в умовах промислового комплексу.
Опис: Піщан Ілона Станіславівна https://orcid.org/0000-0001-5030-6348 Литвищенко Людмила Олександрівна http://orcid.org/0000-0002-4239-5405
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.baltijapublishing.lv/download/conference/all-science/105.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1732
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
105.pdf277,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.