Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorOrishchuk, O. S.-
dc.contributor.authorOrishchuk, O.-
dc.contributor.authorOrishchuk, Oksana-
dc.contributor.authorОріщук, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsap, S.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana-
dc.contributor.authorTsap, S. V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana V.-
dc.contributor.authorЦап, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorChernenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorChernenko, O. M.-
dc.contributor.authorChernenko, Oleksandr Mikolajovich-
dc.contributor.authorChernenko, O.-
dc.contributor.authorЧерненко, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorDarmograi, L. M.-
dc.contributor.authorДармограй, Л. М.-
dc.contributor.authorChernenko, O.-
dc.contributor.authorChernenko, O. I.-
dc.contributor.authorChernenko, Olena Ivanivna-
dc.contributor.authorЧерненко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorMykytiuk, V.-
dc.contributor.authorMykytyuk, V. V.-
dc.contributor.authorMykytiuk, V. V.-
dc.contributor.authorМикитюк, Віктор Васильович-
dc.date.accessioned2019-11-07T11:35:36Z-
dc.date.available2019-11-07T11:35:36Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationEnvironmental justification for using of active yeast in laying hens diet / [O.S. Orishchuk, S.V. Tsap, O.M. Chernenko et al.] // Ukrainian Journal of Ecology / Alex Matsyura Press. – 2019. – № 9(2). – С. 189-194. – URI : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1781.uk
dc.identifier.issn2520-2138-
dc.identifier.urihttps://www.ujecology.com/archive/uje-volume-9-issue-2-year-2019.html-
dc.identifier.urihttps://www.ujecology.com/articles/environmental-justification-for-using-of-active-yeast-in-laying-hens-diet.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1781-
dc.descriptionОріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Черненко Олександр Миколайович https://orcid.org/0000-0002-8829-3148 Черненко Олена Іванівна https://orcid.org/0000-0002-5951-6576 Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908uk
dc.description.abstractThe results of the studying of active yeasts Saccharomy cescerevisiae influence on the egg-laying capacity and morphological characteristics of the hens "NOVOgen brown" breed eggs are presented. The nutritional intervention of active yeast Saccharomy cescerevisiae in laying hens diet allowed to increase egg-laying capacity by 3.7-6.6% and improve the morphological composition of the eggs. However, feed conversion in experimental groups was by 5.1-7.9% lower in relation to the control group. Наведено результати дослідження впливу активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae на несучість та морфологічні показники яєць курок-несучок кросу “NOVOgen brown”. Введення у раціони курей-несучок активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae дозволило підвищити несучість курок на 3,7–6,6 % та покращити морфологічний склад яєць. При цьому конверсія корму в дослідних групах була на 5,1–7,9 % меншою по відношенню до контрольної групи.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherAlex Matsyura Pressuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjecthensuk
dc.subjectкуриuk
dc.subjectcombined feeduk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectamino aciduk
dc.subjectамінокислотний складuk
dc.subjectSaccharomy cescerevisiaeuk
dc.subjectSaccharomy cescerevisiaeuk
dc.titleEnvironmental justification for using of active yeast in laying hens dietuk
dc.title.alternativeЕкологічне обґрунтування використання активних дріжджів у годівлі курей-несучокuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації в наукометричній базі Web of Science

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья на англиском.pdf267,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.