Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/216
Назва: Аналіз основних показників резистентності корів сірої української породи в умовах ДГ «Поливанівка» Магдалинівського району Дніпропетровської області
Автори: Спіцина, Тетяна Леонідівна
Spitsyna, Tetiana
Суслова, Наталія Іванівна
Suslova, Natalіya
Корейба, Людмила Володимирівна
Koreyba, Ludmila
Koreyba, L. V.
Koreyba, L.
Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna
Донець, В.С.

Ключові слова: резистентність корів
resistance cows
сіра українська порода корів
gray Ukrainian cow breed
обмін речовин
Дата публікації: тра-2016
Видавництво: Дніпропетровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Аналіз основних показників резистентності корів сірої української породи в умовах ДГ «Поливанівка» Магдалинівського району Дніпропетровської області / Т. Л. Спіцина, Н. І. Суслова, Л. В. Корейба, В. С. Донець // Інноваційні технології годівлі на сучасному етапі розвитку тваринництва в Україні : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпропетровськ, 12-13 трав. 2016 р.) / Дніпропетровський ДАЕУ. – Херсон : Грінь Д. С., 2016. – С. 90-92. –Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/216.
Короткий огляд (реферат): Виробництво високоякісної яловичини можна вирішити за рахунок використання генетичного потенціалу різних аборигенних порід. Перспективною для вирішення цієї проблеми в умовах степової зони України є сіра українська порода. Ці тварини скороспілі, отелення проходять без ускладнень, а телята народжуються з малою масою. Система утримання впливає на функцію щодо відтворення у корів сірої української породи, що проявляється вищим тонусом мускулатури матки, та значно швидшим їх заплідненням. Це дозволяє значно скоротити відновлення функції щодо репродукції корів після отелення, це є запорукою успішного ведення м’ясного скотарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/216
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf304,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.