Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2211
Назва: | Використання стратегій інноваційного регіонального маркетингу як фактор розвитку продовольчих ринків |
Інші назви: | Use of innovative regional marketing strategies as faktor of development of food markets |
Автори: | Ільченко, Тетяна Вікторівна Ilchenko, Tetiana |
Ключові слова: | інвестиції investments інновації innovations інноваційний розвиток innovative development стратегія strategy маркетинг marketing менеджер manager продовольчий комплекс food complex |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ільченко Т. В. Використання стратегій інноваційного регіонального маркетингу як фактор розвитку продовольчих ринків / Т. В. Ільченко // Вісник ДДАЕУ. – 2015. – № 1. – С. 33-35. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2211 |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано характер інноваційних та інвестиційних процесів у регіоні. Обґрунтовано необхідність активізації інноваційної діяльності на продовольчих ринках. Розглянуто основні стратегії інноваційного регіонального маркетингу, які враховують минулий досвід, закономірності сучасного етапу функціонування продовольчого комплексу та тенденції його розвитку на перспективу. In the article is reflected a problem of relation to the use of innovative regional marketing strategies as а factor of development of food markets.For this purpose, an analysis of research and publications relating to the development of innovative strategies for the development of regional food markets.It is marked, that the question of development of methodology of research of innovative process, as a way of developing the competitiveness of the food market in the region, has not been sufficiently elucidated. It behaves to the number of difficult, because it is based on a multicriterion estimation of a number of factors and tendencies that have different orientation. Therefore the aim of the article are an analysis and development of strategy of innovative development of regional food markets.The necessity of activation of innovative activity is reasonable on food markets. It is marked that the most Ukrainian managers begin to react and operate only in that case, when problems that needs to be decided arose up already. Thus, we have identified five strategies for innovative regional marketing that will help take the food complex advantageous strategic position in the cross-industry sector, enhance its competitiveness. They will take into account past experience, the patterns of modern phase of the food industry and its trends for the future. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/564 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2211 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
564-Article Text-1149-1-10-20150521.pdf | 349,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.