Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2276
Назва: Якість насіння кукурудзи залежно від способів зберігання та підготовки до сівби
Інші назви: The quality of corn seeds depends on the methods of storage and preparation for sowing
Автори: Кирпа, Микола Якович
Kirpa, Mykola
Пащенко, Наталія Олександрівна
Pashchenko, Natalia
Ключові слова: насіння кукурудзи
corn seeds
способи і строки зберігання
methods and terms of storage
хімічна обробка
chemical treatment
регулятор росту
regulator growth
схожість
germination
врожайність гібридів
yield of hybrids
Дата публікації: 2012
Видавництво: Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України
Бібліографічний опис: Кирпа М. Я. Якість насіння кукурудзи залежно від способів зберігання та підготовки до сівби / М. Я. Кирпа, Н. О. Пащенко, Ю. С. Базілєва // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2012. - № 2. - С. 38-42. - Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2276
Короткий огляд (реферат): З'ясована якість насіння гібридів кукурудзи залежно від способів зберігання і підготовки до сівби. За рахунок герметизації, зниження вологості і охолодження насіння зберігає високу якість і схожість протягом 4–5 років. Запропоновано перед сівбою насіння обробляти речовиною, до складу якої входить протруйник і новий регулятор росту з групи фумарів. The quality of seeds of maize hybrids depending on methods of storage and preparation is found out before sowing. Due to sealing, reducing humidity and cooling the seeds remain high quality and germination for 4-5 years. It is proposed to process the seeds before sowing a substance that includes a disinfectant and a new growth regulator from the group of fumars.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2012_2_12
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2276
ISSN: 2311-6609
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2012_2_12.pdf306,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.