Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2276
Назва: | Якість насіння кукурудзи залежно від способів зберігання та підготовки до сівби |
Інші назви: | The quality of corn seeds depends on the methods of storage and preparation for sowing |
Автори: | Кирпа, Микола Якович Kirpa, Mykola Пащенко, Наталія Олександрівна Pashchenko, Natalia |
Ключові слова: | насіння кукурудзи corn seeds способи і строки зберігання methods and terms of storage хімічна обробка chemical treatment регулятор росту regulator growth схожість germination врожайність гібридів yield of hybrids |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України |
Бібліографічний опис: | Кирпа М. Я. Якість насіння кукурудзи залежно від способів зберігання та підготовки до сівби / М. Я. Кирпа, Н. О. Пащенко, Ю. С. Базілєва // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2012. - № 2. - С. 38-42. - Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2276 |
Короткий огляд (реферат): | З'ясована якість насіння гібридів кукурудзи залежно від способів зберігання і підготовки до сівби. За рахунок герметизації, зниження вологості і охолодження насіння зберігає високу якість і схожість протягом 4–5 років. Запропоновано перед сівбою насіння обробляти речовиною, до складу якої входить протруйник і новий регулятор росту з групи фумарів. The quality of seeds of maize hybrids depending on methods of storage and preparation is found out before sowing. Due to sealing, reducing humidity and cooling the seeds remain high quality and germination for 4-5 years. It is proposed to process the seeds before sowing a substance that includes a disinfectant and a new growth regulator from the group of fumars. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2012_2_12 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2276 |
ISSN: | 2311-6609 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bisg_2012_2_12.pdf | 306,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.