Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2374
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Olexandr-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorТищенко, Г. П.-
dc.contributor.authorTischenko, A.-
dc.date.accessioned2020-06-03T11:16:38Z-
dc.date.available2020-06-03T11:16:38Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПівоваров О. А. Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 85-88. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374uk
dc.identifier.issn2411-7285 2413-4899 (online)-
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/181-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374-
dc.description.abstractРозглянуто особливості математичного моделювання та вирішення оптимізаційної задачі технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів на основі плазмохімічно активованих водних розчинів. Визначено оптимальні параметри тістоведення для запропонованої технології. Properties of mathematical modeling and optimization of bakery production by using plasma- chemically activated solutions are considered. Optimal parameters of dough making according to the proposed technology were found.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський державний аграрний університетuk
dc.subjectматематичне моделюванняuk
dc.subjectmathematical modelinguk
dc.subjectтехнологічні процесиuk
dc.subjecttechnological processesuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectbakery productsuk
dc.subjectхімічні активовани розчиниuk
dc.subjectchemically activated solutionsuk
dc.titleМатематичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинівuk
dc.title.alternativeMathematical modeling and optimization of technological parameters of the bread production by using a plasma-chemically activated solutionsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181-Article Text-409-1-10-20140312 (1).pdf487,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.