Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2374
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Olexandr | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Tischenko, A. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T11:16:38Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T11:16:38Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Півоваров О. А. Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 85-88. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374 | uk |
dc.identifier.issn | 2411-7285 2413-4899 (online) | - |
dc.identifier.uri | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/181 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості математичного моделювання та вирішення оптимізаційної задачі технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів на основі плазмохімічно активованих водних розчинів. Визначено оптимальні параметри тістоведення для запропонованої технології. Properties of mathematical modeling and optimization of bakery production by using plasma- chemically activated solutions are considered. Optimal parameters of dough making according to the proposed technology were found. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпропетровський державний аграрний університет | uk |
dc.subject | математичне моделювання | uk |
dc.subject | mathematical modeling | uk |
dc.subject | технологічні процеси | uk |
dc.subject | technological processes | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | bakery products | uk |
dc.subject | хімічні активовани розчини | uk |
dc.subject | chemically activated solutions | uk |
dc.title | Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів | uk |
dc.title.alternative | Mathematical modeling and optimization of technological parameters of the bread production by using a plasma-chemically activated solutions | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181-Article Text-409-1-10-20140312 (1).pdf | 487,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.