Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2389
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолда, А. А.-
dc.contributor.authorHolda, A.-
dc.contributor.authorЄфімов, Валентин Геннадійович-
dc.contributor.authorEfimov, V.-
dc.contributor.authorEfimov, Valentyn-
dc.contributor.authorEfimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V.-
dc.contributor.authorYefimov, Valentyn-
dc.contributor.authorYefimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V. H.-
dc.contributor.authorIefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V. H.-
dc.contributor.authorJefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V.-
dc.contributor.authorJefimov, Valentyn-
dc.date.accessioned2020-06-04T00:59:20Z-
dc.date.available2020-06-04T00:59:20Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationГолда А. А. Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження / А. А. Голда, В. Г. Єфімов // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 22-23 трав. 2019 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 111-112. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389.uk
dc.identifier.urihttp://biosafety-center.com/iv-міжнародна-науково-практична-конфер/-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389-
dc.descriptionЄфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567uk
dc.description.abstractВстановлено, що меди різного ботанічного походження мають різні якісні характеристики, зокрема, за відсотком видоспецифічних пилкових зерен переважає соняшниковий мед, за масовою часткою сахарози – акацієвий, за діастазним числом – коріандровий, за кислотністю – липовий. It has been established that honey of different botanical origin has different qualitative characteristics, in particular, the percentage of species-specific pollen grains is dominated by sunflower honey, the level of sucrose - acacia honey, diastase number - coriander honey, acidity - linden honey.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectсахарозаuk
dc.subjectsucroseuk
dc.subjectмед бджолинийuk
dc.subjecthoney beeuk
dc.subjectдіастазне числоuk
dc.subjectdiastaseuk
dc.subjectвміст водиuk
dc.subjectwater contentuk
dc.subjectкислотністьuk
dc.subjectacidityuk
dc.subjectпилковий складuk
dc.subjectpollen compositionuk
dc.titleОсобливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походженняuk
dc.title.alternativeFeatures of the physicochemical parameters of honey bee depending on the botanical originuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf190,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.