Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2389
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голда, А. А. | - |
dc.contributor.author | Holda, A. | - |
dc.contributor.author | Єфімов, Валентин Геннадійович | - |
dc.contributor.author | Efimov, V. | - |
dc.contributor.author | Efimov, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Efimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Yefimov, V. | - |
dc.contributor.author | Yefimov, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Yefimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Yefimov, V. H. | - |
dc.contributor.author | Iefimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, V. H. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, V. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, Valentyn | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T00:59:20Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T00:59:20Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Голда А. А. Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження / А. А. Голда, В. Г. Єфімов // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 22-23 трав. 2019 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 111-112. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389. | uk |
dc.identifier.uri | http://biosafety-center.com/iv-міжнародна-науково-практична-конфер/ | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389 | - |
dc.description | Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 | uk |
dc.description.abstract | Встановлено, що меди різного ботанічного походження мають різні якісні характеристики, зокрема, за відсотком видоспецифічних пилкових зерен переважає соняшниковий мед, за масовою часткою сахарози – акацієвий, за діастазним числом – коріандровий, за кислотністю – липовий. It has been established that honey of different botanical origin has different qualitative characteristics, in particular, the percentage of species-specific pollen grains is dominated by sunflower honey, the level of sucrose - acacia honey, diastase number - coriander honey, acidity - linden honey. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | сахароза | uk |
dc.subject | sucrose | uk |
dc.subject | мед бджолиний | uk |
dc.subject | honey bee | uk |
dc.subject | діастазне число | uk |
dc.subject | diastase | uk |
dc.subject | вміст води | uk |
dc.subject | water content | uk |
dc.subject | кислотність | uk |
dc.subject | acidity | uk |
dc.subject | пилковий склад | uk |
dc.subject | pollen composition | uk |
dc.title | Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження | uk |
dc.title.alternative | Features of the physicochemical parameters of honey bee depending on the botanical origin | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 190,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.