Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2389
Назва: Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження
Інші назви: Features of the physicochemical parameters of honey bee depending on the botanical origin
Автори: Голда, А. А.
Holda, A.
Єфімов, Валентин Геннадійович
Efimov, V.
Efimov, Valentyn
Efimov, V. G.
Yefimov, V.
Yefimov, Valentyn
Yefimov, V. G.
Yefimov, V. H.
Iefimov, V. G.
Jefimov, V. H.
Jefimov, V. G.
Jefimov, V.
Jefimov, Valentyn
Ключові слова: сахароза
sucrose
мед бджолиний
honey bee
діастазне число
diastase
вміст води
water content
кислотність
acidity
пилковий склад
pollen composition
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Голда А. А. Особливості фізико-хімічних показників меду бджолиного залежно від ботанічного походження / А. А. Голда, В. Г. Єфімов // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 22-23 трав. 2019 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2019. – С. 111-112. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що меди різного ботанічного походження мають різні якісні характеристики, зокрема, за відсотком видоспецифічних пилкових зерен переважає соняшниковий мед, за масовою часткою сахарози – акацієвий, за діастазним числом – коріандровий, за кислотністю – липовий. It has been established that honey of different botanical origin has different qualitative characteristics, in particular, the percentage of species-specific pollen grains is dominated by sunflower honey, the level of sucrose - acacia honey, diastase number - coriander honey, acidity - linden honey.
Опис: Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biosafety-center.com/iv-міжнародна-науково-практична-конфер/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2389
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf190,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.