Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2771-2780 зі 5246.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Частково електродована тріщина між двома різними п’єзоелектричними квазікристалічними матеріаламиГоворуха, Володимир Борисович; Govorukha, Volodymyr; Шевельова, Алла; Sheveleva, Alla
2022Дослідження властивостей продуктів переробки насіння гарбузаКалина, Вікторія; Kalyna, Viktoriia; Луценко, Марина; Lytsenko, Maryna
2022Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освітиКовальова, О. С.; Kovalova, O.
2021Дезінфекція харчового обладнання шляхом використання плазмохімічно активованих водних розчинівКовальова, О. С.; Kovalova, O.
2019Аналіз електропроникної тріщини на межі поділу п’єзоелектрика та провідникаГоворуха, Володимир Борисович; Govorukha, Volodymyr
2022Розділ 1. Основи технології виробництва біологічно активних добавок із соку люцерни та амаранту з використанням екструдування зернових сумішейКобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly; Kobets, A. S.; Kobec, А.; Сobets’, A. S.; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii
2022Розділ 5. Розробка нових функціональних продуктів харчового призначенняКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii
2018До питання відповідності екологічним нормам новостворюваних машинДеркач, Олексій Дмитрович; Derkach, Oleksii; Макаренко, Дмитро Олександрович; Makarenko, Dmytro; Муранов, Євген Сергійович; Muranov, Yevhen; Оришечко, Віталій Олександрович; Oryshechko, Vitalii; Остроух, Владислав Олегович; Ostroukh, Vladyslav
2021Розвиток Придніпровського регіону : агроекологічний аспект-
2022Розділ 3. Застосування обробленої плазмою води в хлібопеченні в контексті продовольчої безпекиПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana