Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2494
Назва: Регіональна диференціація вітчизняного ринку м'яса
Інші назви: Rehionalʹna dyferentsiatsiya vitchyznyanoho rynku m'yasa
Автори: Мороз, Світлана Іванівна
Moroz, Svitlana
Ключові слова: виробництво м'яса
vyrobnytstvo m'yasa
птахівництво
ptakhivnytstvo
ринок м'яса
rynok m'yasa
регіональна диференціація
rehionalʹna dyferentsiatsiya
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Мороз С. І. Регіональна диференціація вітчизняного ринку м'яса / С. І. Мороз // Агросвіт. – 2010. - № 21. - С. 24 – 27. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано вітчизняне виробництво і споживання м"яса в розрізі регіональних ринків. Визначені чинники, що на них впливають. Запропоновані показники оцінки перспективних областей розширення регіонів збуту для виробників м"ясної сировини. A home production and consumption of meat in the cut of regional markets have been analyzed. The factors, that on them influence have been defined. Indexes of an estimation of perspective areas for expansion of regions of sale for the producers of the meat row have been proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2494
ISSN: ISSN 2306-6792
Розташовується у зібраннях:Агросвіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf214,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.