Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2517
Назва: Основні засади формування рівня продовольчої безпеки в Україні
Інші назви: The main basses of the level forming of the food safety in Ukraine
Автори: Халатур, Світлана Миколаївна
Halatur, Svitlana
Ключові слова: продовольча безпека в України
food security in Ukraine
основні концепції
basic concepts
напрями забезпечення
напрями забезпечення
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Халатур С. М. Основні засади формування рівня продовольчої безпеки в Україні / С. М. Халатур // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 2. – С. 156-160. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2517
Короткий огляд (реферат): Розкрито сучасний стан формування механізмів забезпечення продовольчої безпеки та напрями її формування в Україні. Визначено основні концепції продовольчої безпеки на національному рівні. Сформульовано основні напрями забезпечення продовольчої безпеки в державі на макроекономічному та мікроекономічному рівнях. The modern level of the forming mechanisms providing with food safety in Ukraine in our article was proposed.The main conceptions of food safety on the national level were defined.The ways of the forming State politic by the food safety in Ukraine were analyses. The main ways of the providing food safety on the macro- and microlevels were formulated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/415
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2517
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Публікації аспірантів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
415-Article Text-853-1-10-20141201.pdf312,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.