Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2661
Назва: Розробка комплексної системи контролю безпечності та якості козиного молока за умови виробництва та реалізації згідно системи НАССР
Інші назви: Development of a comprehensive system for monitoring the safety and quality of goat's milk in accordance with the HACCP system
Автори: Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Zazharska, N. M.
Zazharska, N.
Zazhars’ka, N. M.
Zazharskaya, N. N.
Zazharskaya, N.
Zazharska, N. N.
Ключові слова: охолодження
cooling
козине молоко
goat's milk
критична контрольна точка
critical control point
доїння
milking
Дата публікації: бер-2018
Видавництво: Науково-методичний центр «Агроосвіта»
Бібліографічний опис: Зажарська Н. М. Розробка комплексної системи контролю безпечності та якості козиного молока за умови виробництва та реалізації згідно системи НАССР / Н. М. Зажарська // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф. за участю ФАО (Київ, 13-14 берез. 2018 р. ) / Науково-методичний центр «Агроосвіта». – Київ, 2018. – С. 79-82. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2661.
Короткий огляд (реферат): Система контролю безпечності та якості козиного молока розроблена відповідно до схеми, в основу якої покладено європейську концепцію контролю безпечності харчових продуктів під час простежуваності – «від ферми до столу».
Опис: Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nmc-vfpo.com/wp-content/uploads/Tezu.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2661
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf296,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.