Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2661
Назва: | Розробка комплексної системи контролю безпечності та якості козиного молока за умови виробництва та реалізації згідно системи НАССР |
Інші назви: | Development of a comprehensive system for monitoring the safety and quality of goat's milk in accordance with the HACCP system |
Автори: | Зажарська, Надія Миколаївна Zazharska, Nadiia Zazharska, N. M. Zazharska, N. Zazhars’ka, N. M. Zazharskaya, N. N. Zazharskaya, N. Zazharska, N. N. |
Ключові слова: | охолодження cooling козине молоко goat's milk критична контрольна точка critical control point доїння milking |
Дата публікації: | бер-2018 |
Видавництво: | Науково-методичний центр «Агроосвіта» |
Бібліографічний опис: | Зажарська Н. М. Розробка комплексної системи контролю безпечності та якості козиного молока за умови виробництва та реалізації згідно системи НАССР / Н. М. Зажарська // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф. за участю ФАО (Київ, 13-14 берез. 2018 р. ) / Науково-методичний центр «Агроосвіта». – Київ, 2018. – С. 79-82. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2661. |
Короткий огляд (реферат): | Система контролю безпечності та якості козиного молока розроблена відповідно до схеми, в основу якої покладено європейську концепцію контролю безпечності харчових продуктів під час простежуваності – «від ферми до столу». |
Опис: | Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://nmc-vfpo.com/wp-content/uploads/Tezu.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2661 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21.pdf | 296,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.