Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2688
Назва: Вплив гірчичної макухи на перетравність поживних речовин у поросят
Інші назви: Vplyv hirchychnoi makukhy na peretravnist pozhyvnykh rechovyn u porosiat
Автори: Бегма, Наталія Андріївна
Begma, Natalia
Begma, N. A.
Ключові слова: поросята
porosiata
годівля
hodivlia
поживність гірчичної макухи
pozhyvnist hirchychnoi makukhy
інтенсивність приросту
intensyvnist pryrostu
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
Дата публікації: 2008
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бегма Н. А. Вплив гірчичної макухи на перетравність поживних речовин у поросят / Н. А. Бегма // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2008. – № 2. – С. 153-156. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2688
Короткий огляд (реферат): Розглядається можливість покращення протеїнової годівлі поросят за рахунок використання побічного продукту олієпереробної промисловості. Наведено хімічний склад та поживність гірчичної макухи. Встановлено позитивний її вплив на інтенсивність приросту поросят, обмін речовин та економічну ефективність. Rozghliadaietsia mozhlyvist pokrashchennia proteinovoi hodivli porosiat za rakhunok vykorystannia pobichnoho produktu oliiepererobnoi promyslovosti. Navedeno khimichnyi sklad ta pozhyvnist hirchychnoi makukhy. Vstanovleno pozytyvnyi yii vplyv na intensyvnist pryrostu porosiat, obmin rechovyn ta ekonomichnu efektyvnist.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/55
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2688
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55-Article Text-152-1-10-20140209.pdf501,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.