Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/271
Назва: Оцінка впливу роботи машини та обладнання на якість хлібобулочних виробів
Інші назви: Assessment of the impact of machinery and equipment on the quality of bakery products
Автори: Чурсінов, Юрій Олексійович
Chursinov, Yuriy Alekseevich
Черних, Свiтлана Анатоліївна
Chernykh, Svetlana Anatolievna
Петровенко, Володимир Володимирович
Petrovenko, Volodimir Volodimirоvich
Ключові слова: Хлібобулочні вироби
Bakery products
технологічне обладнання
technological equipment
тістозакаточні машини
dough-making machines
якість хліба
bread quality
параметри якості
quality parameters
Дата публікації: 2014
Видавництво: ТОВ ІА «АПК-Інформ»
Бібліографічний опис: Чурсінов Ю. О. Оцінка впливу роботи машини та обладнання на якість хлібобулочних виробів/ Ю. О. Чурсінов,С.А. Черних, В.В. Петровенко // Хранение и переработка зерна. – 2014. – №3 (180). – С. 32 – 35.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/271
Короткий огляд (реферат): Розглянуто різні обґрунтовані фактори впливів обробки пшеничного тіста на його структурно-механічні властивості та органолептичні, фізико-хімічні показники готових виробів. Виділено та розглянуто вплив основного технологічного обладнання, яке використовується при виробництві хлібобулочних виробів. Different substantiated factors of the influence of wheat dough processing on its structural and mechanical properties and organoleptic, physical and chemical parameters of finished products are considered. The influence of the main technological equipment used in the manufacture of bakery products is highlighted and considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/27690/1/Baking_industry.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/271
ISSN: 2306-4498 (Print)
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черних 1.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.