Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/271
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧурсінов, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorChursinov, Yuriy Alekseevich-
dc.contributor.authorЧерних, Свiтлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorChernykh, Svetlana Anatolievna-
dc.contributor.authorПетровенко, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorPetrovenko, Volodimir Volodimirоvich-
dc.date.accessioned2018-09-12T10:13:06Z-
dc.date.available2018-09-12T10:13:06Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЧурсінов Ю. О. Оцінка впливу роботи машини та обладнання на якість хлібобулочних виробів/ Ю. О. Чурсінов,С.А. Черних, В.В. Петровенко // Хранение и переработка зерна. – 2014. – №3 (180). – С. 32 – 35.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/271uk
dc.identifier.issn2306-4498 (Print)-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/27690/1/Baking_industry.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/271-
dc.description.abstractРозглянуто різні обґрунтовані фактори впливів обробки пшеничного тіста на його структурно-механічні властивості та органолептичні, фізико-хімічні показники готових виробів. Виділено та розглянуто вплив основного технологічного обладнання, яке використовується при виробництві хлібобулочних виробів. Different substantiated factors of the influence of wheat dough processing on its structural and mechanical properties and organoleptic, physical and chemical parameters of finished products are considered. The influence of the main technological equipment used in the manufacture of bakery products is highlighted and considered.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ ІА «АПК-Інформ»uk
dc.subjectХлібобулочні виробиuk
dc.subjectBakery productsuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjecttechnological equipmentuk
dc.subjectтістозакаточні машиниuk
dc.subjectdough-making machinesuk
dc.subjectякість хлібаuk
dc.subjectbread qualityuk
dc.subjectпараметри якостіuk
dc.subjectquality parametersuk
dc.titleОцінка впливу роботи машини та обладнання на якість хлібобулочних виробівuk
dc.title.alternativeAssessment of the impact of machinery and equipment on the quality of bakery productsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черних 1.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.