Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2744
Назва: The possibility of using infrared thermometry as a non-invasive method of assessing the response of cows to the influence of environmental factors
Інші назви: Можливість використання інфрачервоної термометрії як неінвазивного методу оцінки реакції корів на вплив факторів довкілля
Автори: Mylostyvyi, Roman
Milostiviy, Roman
Milostivyiy, Roman
Mylostyvyi, R. V.
Mylostyvyi, Roman V.
Mylostyvy, R.
Mylostyvyi, R.
Милостивий, Роман Васильович
Ключові слова: correlation
кореляція
infrared thermometry
інфрачервона термометрія
skin temperature
температура шкіри
temperature and humidity index
температурно-вологісний індекс
Дата публікації: 2019
Видавництво: Інститут біології тварин НААН
Бібліографічний опис: Mylostyvyi R. The possibility of using infrared thermometry as a non-invasive method of assessing the response of cows to the influence of environmental factors / R. Mylostyvyi // Біологія тварин : науковий журнал / Інститут біології тварин НААН. – Львів, 2019. – Т. 21. – № 3. – С. 134. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2744.
Короткий огляд (реферат): In assessing and predicting the response to environmental factors, it is promising to determine the animals body temperature (r = 0.792; R2 = 0.628) using infrared thermometry. This method is more convenient and less stressful in terms of productive animals well being. При оцінці та прогнозуванні реакції на дію факторів довкілля перспективним є визначення температури тіла тварин (r=0,792; R2=0,628) із застосуванням методів інфрачервоної термометрії. Цей метод є більш зручним та менш стресовим з точки зору доброту продуктивних тварин.
Опис: Милостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2744
ISSN: 1681-0015
2313-2191
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49.pdf212,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.