Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2770
Назва: | Вплив різних факторів на відгодівельні якості свиней |
Інші назви: | Influence of different factors on otkormnye qualities of pigs |
Автори: | Повод, Микола Григорович Povod, Mykola Коваль, Ю. А. Koval’, Yu. |
Ключові слова: | генотип свиней henotyp svynei способи утримання sposoby utrymannia відгодівельні якості vidhodivelni yakosti середньодобові прирости serednodobovi pryrosty |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Повод М. Г. Вплив різних факторів на відгодівельні якості свиней / М. Г. Повод, Ю. А. Коваль // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2009. – № 1. – С. 168-172. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2770 |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив генотипу свиней, сезону їх відгодівлі, статі та способу утримання під час відгодівлі на їх відгодівельні якості тварин. Встановлено, що значний вплив на інтенсивність росту свиней у відгодівельний період справляють стать та спосіб їх утримання. Визначено тісний від’ємний корелятивний зв’язок між віком досягнення маси 100 кг та середньодобовими приростами на відгодівлі і за весь період життя. It is studied the influence of swine genotypes, the season of their feeding, sex and method of keeping during feeding of their feeding qualities. It is settled the important influence of sex and method of keeping on intensiveness of swine growth during feeding. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/335 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2770 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899(online) |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
335-Article Text-690-2-10-20141124.pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.