Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2779
Назва: | Формування конкурентної позиції ТОВ "Синельниківський маслозавод" |
Інші назви: | Formation of the competitive position of LLC "Sinelnikovskoye вutter рlant" |
Автори: | Масляєва, Ольга Олександрівна Maslyaeva, O. |
Ключові слова: | виробничі ресурси рroduction resources ефективність efficiency конкурентна позиція competitive position продукція dairy products молокопереробні підприємства milk processing enterprises ринок markets споживачі customers технології technology якість молока quality of milk |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` |
Бібліографічний опис: | Масляєва О. О. Формування конкурентної позиції ТОВ "Синельниківський маслозавод" / О. О. Масляєва // Агросвіт. – 2015. - № 18. - С. 64 – 68. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2779 |
Короткий огляд (реферат): | Визначено, що головним завданням будь-якого молокопереробного підприємства є формування оптимальної асортиментної структури продукції, що дозволяє найбільш повно задовольняти вимоги певних груп споживачів і ефективно використовувати наявні виробничі ресурси. Істотний вплив на конкурентну позицію переробного підприємства має фізичний стан його виробничого потенціалу. Сучасні умови господарювання ставлять результативність діяльності переробних підприємств в значну залежність від вміння господарюючих суб'єктів використовувати елементи маркетингу для вирішення поставлених цілей. It was determined that the main task of any milk processing enterprise is to create optimal assortment structure of production, allowing more fully meet the demands specific groups of consumers and efficient use of available production resources. Significant effect on the competitive position of processing enterprise the physical condition of its productive capacity. The modern economic conditions put the efficiency of processing plants in significant dependence on the ability of economic agents use the marketing to attain these goals. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2779 |
ISSN: | ISSN 2306-6792 |
Розташовується у зібраннях: | Агросвіт |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 178,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.