Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2827
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, S.-
dc.contributor.authorОмельченко, Марина Юріївна-
dc.contributor.authorOmelchenko, M.-
dc.date.accessioned2020-07-15T09:49:24Z-
dc.date.available2020-07-15T09:49:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМиколенко С. Ю. Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба / С. Ю. Миколенко, М. Ю. Омельченко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2020. – №1. – С. 110-120. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827uk
dc.identifier.issn2313-092Х, 2411-9199 (е)-
dc.identifier.urihttps://visnyk.mnau.edu.ua/n105v1r2020mykolenko/-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827-
dc.descriptionМиколенко С.Ю. ORCID ID: 0000-0002-1959-1141uk
dc.description.abstractУ статті висвітлено технологічні аспекти використання зерна спельти для виробництва хліба із цілого зерна. Встановлено, що застосування насіння чіа дозволяє підвищити споживчі якості хліба із диспергованого зерна спельти. Доведено, що застосування води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, для замочування зерна спельти сприяє інтенсифікації виробництва хліба із цілого зерна. Technological aspects of spelt spouted wholegrain application for bread production are highlighted. Using chia seeds can improve the bread organoleptic characteristics. Using water exposed to the action of contact non-equilibrium plasma for soaking spelt grain contributes to the intensification of sprouted whole grain bread production.uk
dc.description.sponsorshipВиконано за підтримки гранту МОН № 0120U100322uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectспельтаuk
dc.subjectspeltuk
dc.subjectдисперговане зерноuk
dc.subjectsprouted whole grainuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectbreaduk
dc.subjectчіаuk
dc.subjectchia seedsuk
dc.subjectплазмохімічно активована водаuk
dc.subjectplasma-chemically activated wateruk
dc.titleВикористання диспергованого зерна спельти для виробництва хлібаuk
dc.title.alternativeApplication of sprouted spelt grain for bread productionuk
dc.typeArticleuk
dc.identifier.doi10.31521/2313-092X/2020-5(105)-14-
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
n105v1r2020mykolenko.pdf638,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.