Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2827
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, S. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Марина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Omelchenko, M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-15T09:49:24Z | - |
dc.date.available | 2020-07-15T09:49:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Миколенко С. Ю. Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба / С. Ю. Миколенко, М. Ю. Омельченко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2020. – №1. – С. 110-120. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827 | uk |
dc.identifier.issn | 2313-092Х, 2411-9199 (е) | - |
dc.identifier.uri | https://visnyk.mnau.edu.ua/n105v1r2020mykolenko/ | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827 | - |
dc.description | Миколенко С.Ю. ORCID ID: 0000-0002-1959-1141 | uk |
dc.description.abstract | У статті висвітлено технологічні аспекти використання зерна спельти для виробництва хліба із цілого зерна. Встановлено, що застосування насіння чіа дозволяє підвищити споживчі якості хліба із диспергованого зерна спельти. Доведено, що застосування води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, для замочування зерна спельти сприяє інтенсифікації виробництва хліба із цілого зерна. Technological aspects of spelt spouted wholegrain application for bread production are highlighted. Using chia seeds can improve the bread organoleptic characteristics. Using water exposed to the action of contact non-equilibrium plasma for soaking spelt grain contributes to the intensification of sprouted whole grain bread production. | uk |
dc.description.sponsorship | Виконано за підтримки гранту МОН № 0120U100322 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | спельта | uk |
dc.subject | spelt | uk |
dc.subject | дисперговане зерно | uk |
dc.subject | sprouted whole grain | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | bread | uk |
dc.subject | чіа | uk |
dc.subject | chia seeds | uk |
dc.subject | плазмохімічно активована вода | uk |
dc.subject | plasma-chemically activated water | uk |
dc.title | Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба | uk |
dc.title.alternative | Application of sprouted spelt grain for bread production | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.identifier.doi | 10.31521/2313-092X/2020-5(105)-14 | - |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
n105v1r2020mykolenko.pdf | 638,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.