Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчик, Римма Святославівна-
dc.contributor.authorShevchik, R. S.-
dc.contributor.authorShevchik, Rimma-
dc.contributor.authorShevchik, Rimma S.-
dc.contributor.authorShevchyk, R. S.-
dc.contributor.authorShevchik, R.-
dc.contributor.authorДуда, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorDuda, Yuliya-
dc.contributor.authorDuda, Y. V.-
dc.contributor.authorDuda, J. V.-
dc.contributor.authorDuda, Julia-
dc.contributor.authorDuda, Y.-
dc.contributor.authorDuda, J.-
dc.contributor.authorDuda, Yulia-
dc.contributor.authorDuda, Yu.-
dc.contributor.authorDuda, Yulia V.-
dc.contributor.authorDuda, Julia Viktorovna-
dc.contributor.authorDuda, Yu. V.-
dc.contributor.authorЯровіцька, О. О.-
dc.contributor.authorYarovitska, O. O.-
dc.date.accessioned2020-08-26T17:12:47Z-
dc.date.available2020-08-26T17:12:47Z-
dc.date.issued2020-05-
dc.identifier.citationШевчик Р. С. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів / Р. С. Шевчик, Ю, В. Дуда, О. О. Яровіцька // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 6-7 трав. 2020 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 78-80. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144.uk
dc.identifier.uricontent/uploads/2020/05/переглянути-в-PDF.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144-
dc.descriptionШевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402uk
dc.description.abstractТенденція здорового способу життя привертає все більше споживачів до дієтичних властивостей м’яса кролів, обумовлених більш високим вмістом білка та нижчим рівнем холестерину, у порівнянні з м’ясом інших видів забійних тварин. Якість кролятини забезпечується, в першу чергу, здоров’ям тварин. Дослідженнями було визначено вплив на якісні і санітарні характеристики м’яса шлунково-кишкових паразитів забійних кролів, вирощених у господарстві приватного сектору. The trend towards a healthy lifestyle is attracting more and more consumers to the dietary properties of rabbit meat due to its higher protein content and lower cholesterol levels compared to the meat of other species of slaughter animals. The quality of rabbit is ensured, first of all, by the health of the animals. Studies have determined the impact on the quality and sanitary characteristics of the meat of gastrointestinal parasites of slaughter rabbits raised on private farms.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectветеринарно-санітарна оцінка продуктів забоюuk
dc.subjectveterinary and sanitary assessment of slaughter productsuk
dc.subjectкроліuk
dc.subjectrabbitsuk
dc.subjectпродукти забоюuk
dc.subjectslaughter productsuk
dc.titleВетеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролівuk
dc.title.alternativeVeterinary and sanitary assessment of products of slaughter of domestic rabbitsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37.pdf289,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.