Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3159
Назва: Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів
Інші назви: Influence of veterinary-sanitary and technological conditions of slaughter on microbiological indicators of rabbit meat
Автори: Шевчик, Римма Святославівна
Shevchik, R. S.
Shevchik, Rimma
Shevchik, Rimma S.
Shevchyk, R. S.
Shevchik, R.
Дуда, Юлія Вікторівна
Duda, Yulia
Duda, Y. V.
Duda, J. V.
Duda, Julia
Duda, Y.
Duda, J.
Duda, Yulia
Duda, Yu.
Duda, Yulia V.
Duda, Julia Viktorovna
Duda, Yu. V.
Кунєва, Лариса Володимирівна
Kuneva, Larissa V.
Kuneva, L. V.
Kuneva, L.
Kuneva, Larissa
Kunieva, L. V.
Ключові слова: санітарний стан
sanitary condition
мікробіологічні показники
microbiological indicators
продукти забою
slaughter products
експертиза
examination
Дата публікації: гру-2019
Видавництво: Інститут біології тварин НААН
Бібліографічний опис: Шевчик Р. Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів / Р. Шевчик, Ю. Дуда, Л. Кунєва // Біологія тварин : наук. журнал / Інститут біології тварин НААН. – Львів, 2019. – Т. 21. – № 3. – С. 168. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3159.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було проаналізувати вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою та первинної переробки кролів на мікробіологічні показники м’яса в умовах приватного підприємства. The aim of the study was to analyze the impact of veterinary and technological conditions of slaughter and primary processing of rabbits on the microbiological parameters of meat in a private enterprise.
Опис: Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Кунєва Лариса Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-4156-2136
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.inenbiol.com/images/stories/konfer/2019/MaterialConf2019.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3159
ISSN: 1681-0015
2313-2191
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40.pdf213,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.