Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/316
Назва: | Обґрунтування технологічних параметрів процесу очищення проса та визначення їх впливу на якісні показники пшоняних круп |
Інші назви: | Justification of technological parameters of millet clearing process and determination of their influence on quality indices of millet cereals |
Автори: | Черних, Світлана Анатоліївна Chernykh, Svetlana Anatolievna Індик, Євгенія Indik, Eugene |
Ключові слова: | крупа crop пшоно millet очищення purification гравітаційний сепаратор gravity separator процес лущення peeling process виповненість зерна grain filling |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Черних С. А. Обґрунтування технологічних параметрів процесу очищення проса та визначення їх впливу на якісні показники пшоняних круп / С. А. Черних, Є. І. Індик // 80 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобуття молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», ( 10-11 квітня 2014.) - К.; НУХТ,. – 2014. – Ч.1. – С.258 – 259.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/316 |
Короткий огляд (реферат): | За рахунок невеликої вартості та компактності гравітаційного сепаратора є доцільним встановлювати його після повітряно-ситового сепаратора в традиційній схемі переробки проса на крупу в умовах малих підприємств.Due to the low cost and compactness of gravity. It is expedient to install the separator after the air separator separator the traditional scheme of millet processing on cereals in the conditions of small enterprises |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/036aec47-1dc9-4a45-b857-4a2c12954ff3/8.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/316 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 313,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.