Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/316
Назва: Обґрунтування технологічних параметрів процесу очищення проса та визначення їх впливу на якісні показники пшоняних круп
Інші назви: Justification of technological parameters of millet clearing process and determination of their influence on quality indices of millet cereals
Автори: Черних, Світлана Анатоліївна
Chernykh, Svetlana Anatolievna
Індик, Євгенія
Indik, Eugene
Ключові слова: крупа
crop
пшоно
millet
очищення
purification
гравітаційний сепаратор
gravity separator
процес лущення
peeling process
виповненість зерна
grain filling
Дата публікації: 2014
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Черних С. А. Обґрунтування технологічних параметрів процесу очищення проса та визначення їх впливу на якісні показники пшоняних круп / С. А. Черних, Є. І. Індик // 80 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобуття молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», ( 10-11 квітня 2014.) - К.; НУХТ,. – 2014. – Ч.1. – С.258 – 259.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/316
Короткий огляд (реферат): За рахунок невеликої вартості та компактності гравітаційного сепаратора є доцільним встановлювати його після повітряно-ситового сепаратора в традиційній схемі переробки проса на крупу в умовах малих підприємств.Due to the low cost and compactness of gravity. It is expedient to install the separator after the air separator separator the traditional scheme of millet processing on cereals in the conditions of small enterprises
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/036aec47-1dc9-4a45-b857-4a2c12954ff3/8.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/316
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf313,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.