Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкурко, Тетяна Петрівна-
dc.contributor.authorShkurko, T. P.-
dc.contributor.authorShkurko, T.-
dc.contributor.authorShkurko, Tetiana-
dc.contributor.authorІванов, І. А.-
dc.contributor.authorIvanov, I. A.-
dc.contributor.authorІванов, О. І.-
dc.contributor.authorIvanov, O. I.-
dc.date.accessioned2020-09-14T06:50:03Z-
dc.date.available2020-09-14T06:50:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШкурко Т. П. Молочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації / Т. П. Шкурко, І. А. Іванов, О. І. Іванов // Таврійський науковий вісник. Серія : Сільськогосподарські науки / ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. – Вип. 109. – Ч 2. – С. 150-154. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216.uk
dc.identifier.issn2226-0099 (Print)-
dc.identifier.issn2664-6102 (Online)-
dc.identifier.urihttp://www.tnv-agro.ksauniv.ks.ua/archives/109_2019/part_2/26.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216-
dc.description.abstractВикладено результати наукових досліджень оцінки продуктивних якостей корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації. Встановлено, що за середнім надоєм, вмістом жиру в молоці та кількістю молочного жиру і білка корови-первістки отримані методом трансплантації ембріонів перевищували групу своїх аналогів відповідно: на 993,26 кг молока або на 10,64 % (Р>0,99); 0,029 % жиру (Р>0,99); 47,28 кг молочного жиру (Р>0,999); 30,49 кг молочного білка (Р>0,99). The results of scientific research to assess the productive qualities of first-born cows obtained by embryo transplantation are presented. It was found that the average milk yield, fat content in milk and the amount of milk fat and protein of the first-born cow obtained by embryo transplantation exceeded the group of its analogues, respectively: 993.26 kg of milk or 10.64% (P> 0.99); 0.029% fat (P> 0.99); 47.28 kg of milk fat (P> 0.999); 30.49 kg of milk protein (P> 0.99).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»uk
dc.subjectмінливістьuk
dc.subjectvariabilityuk
dc.subjectкороваuk
dc.subjectcowuk
dc.subjectмолочна продуктивністьuk
dc.subjectdairy productivityuk
dc.subjectтрансплантація ембріонівuk
dc.subjectembryo transplantationuk
dc.subjectлактаціяuk
dc.subjectlactationuk
dc.titleМолочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантаціїuk
dc.title.alternativeМолочная продуктивность коров-первотелок полученных методом ембриотрансплантацииuk
dc.title.alternativeDairy productivity of firstborn cows received by embryo transplantation methoduk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf493,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.