Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3246
Назва: The role of nutria meat production in the context of Ukraine food security
Інші назви: Роль виробництва м’яса нутрії в контексті продовольчої безпеки України
Автори: Pavlenko, Olena
Павленко, Олена Сергіївна
Babytska, Olga
Бабицька, Ольга
Berbenets, Olena
Бербенець, Олена Вікторівна
Prykhodko, Tamara
Приходько, Тамара
Zhmaylova, Olga
Жмайлова, Ольга
Ключові слова: food security
продовольча безпека
meat production
виробництво м’яса
nutria breeding
розведення нутрій
effectiveness of production
ефективність виробництва
expert evaluations
експертиза
Дата публікації: 2019
Видавництво: Warsaw University of Life Sciences – SGGW Faculty of Economic Sciences
Бібліографічний опис: The role of nutria meat production in the context of Ukraine food security / Olena Pavlenko, Olga Babytska, Olena Berbenets, Tamara Prykhodko, Olga Zhmaylova // Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy : Proceedings of International Scientific Conference (Warsaw, 5-7 June 2019). – Warsaw, 2019. – No 3. – P. 95-102. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3246
Короткий огляд (реферат): The article presents the role and potential of the nutria breeding development as an alternative livestock sector in the context of Ukraine’s food security. A comparative analysis of qualitative characteristics of meat by species of animals was conducted. The efficiency of nutria breeding by types of enterprises with a short-term forecast is analysed. By expert evaluations determined the weight of the five main problems of the industry, which constitute the next steps of a comprehensive research of nutria breeding. У статті представлено роль та потенціал розвитку селекції нутрій як альтернативної галузі тваринництва в контексті продовольчої безпеки України. Проведено порівняльний аналіз якісних характеристик м’яса за видами тварин. Проаналізовано ефективність розведення нутрій за типами підприємств із короткостроковим прогнозом. Експертними оцінками визначено вагу п’яти основних проблем галузі, які є наступними кроками всебічного дослідження розведення нутрій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://sj.wne.sggw.pl/pdf/ESARE_2019_n3.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3246
ISBN: 978-83-7583-905-0
ISSN: 2658-1930
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
19_Art_Nutr.Food.Secur.Ukr_Pavlenko+Berbenets_Warsaw_p.pdf440,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.