Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3246
Назва: | The role of nutria meat production in the context of Ukraine food security |
Інші назви: | Роль виробництва м’яса нутрії в контексті продовольчої безпеки України |
Автори: | Pavlenko, Olena Павленко, Олена Сергіївна Babytska, Olga Бабицька, Ольга Berbenets, Olena Бербенець, Олена Вікторівна Prykhodko, Tamara Приходько, Тамара Zhmaylova, Olga Жмайлова, Ольга |
Ключові слова: | food security продовольча безпека meat production виробництво м’яса nutria breeding розведення нутрій effectiveness of production ефективність виробництва expert evaluations експертиза |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Warsaw University of Life Sciences – SGGW Faculty of Economic Sciences |
Бібліографічний опис: | The role of nutria meat production in the context of Ukraine food security / Olena Pavlenko, Olga Babytska, Olena Berbenets, Tamara Prykhodko, Olga Zhmaylova // Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy : Proceedings of International Scientific Conference (Warsaw, 5-7 June 2019). – Warsaw, 2019. – No 3. – P. 95-102. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3246 |
Короткий огляд (реферат): | The article presents the role and potential of the nutria breeding development as an alternative livestock sector in the context of Ukraine’s food security. A comparative analysis of qualitative characteristics of meat by species of animals was conducted. The efficiency of nutria breeding by types of enterprises with a short-term forecast is analysed. By expert evaluations determined the weight of the five main problems of the industry, which constitute the next steps of a comprehensive research of nutria breeding. У статті представлено роль та потенціал розвитку селекції нутрій як альтернативної галузі тваринництва в контексті продовольчої безпеки України. Проведено порівняльний аналіз якісних характеристик м’яса за видами тварин. Проаналізовано ефективність розведення нутрій за типами підприємств із короткостроковим прогнозом. Експертними оцінками визначено вагу п’яти основних проблем галузі, які є наступними кроками всебічного дослідження розведення нутрій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://sj.wne.sggw.pl/pdf/ESARE_2019_n3.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3246 |
ISBN: | 978-83-7583-905-0 |
ISSN: | 2658-1930 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
19_Art_Nutr.Food.Secur.Ukr_Pavlenko+Berbenets_Warsaw_p.pdf | 440,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.