Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3325
Назва: | Economic aspects of extruded soybeans’ usage in livestock and poultry |
Інші назви: | Економічні аспекти використання екструдованої сої у тваринництві та птахівництві |
Автори: | Бербенець, Олена Вікторівна Berbenets, Olena Пугач, Андрій Миколайович Pugach, Andriy Лебеденко, Олеся Василівна Lebedenko, Olesya |
Ключові слова: | соєвий шрот soy meal соєвий пиріг soy cake антиеліментарні фактори (ANF) anti-nutritional factors (ANF) якість переробки сої quality of soybean processing активність уреази urease activity TIU TIU ефективність efficiency |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Сільськогосподарська академія Болгарії |
Бібліографічний опис: | Berbenets, O., Pugach, A. & Lebedenko, O. (2020). Economic aspects of extruded soybeans’ usage in livestock and poultry. Bulg. J. Agric. Sci., 26 (5), 1034–1040.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3325 |
Короткий огляд (реферат): | The market of products for soya processing which are used for feeding animals and poultry has been researched in this article. It was identified soy сake quality criteria. It was proved the need to check the products of soybean processing not only by urease activity but also by such important criteria as the existence and presence of trypsin inhibitors; PDI solubility in water and solubility in KOH. The complex of measures aimed at increasing the profitability of livestock production in Ukraine is justified: the European level standards for the quality of soybean processing must be adopted at the legislative level, to create the laboratories capable of carrying out all necessary studies, to enhance quality assurance.На цьому досліджено ринок продуктів для переробки сої, які використовуються для годівлі тварин та птиці статті. Було визначено критерії якості соєвого соку. Доведено необхідність перевірки продуктів переробки сої не тільки за активністю уреази, а також за такими важливими критеріями, як існування та наявність інгібіторів трипсину; Розчинність PDI у воді і розчинність у КОН. Комплекс заходів, спрямованих на підвищення рентабельності виробництва продукції тваринництва в Україні, становить виправдано: європейські стандарти якості переробки сої повинні бути прийняті на законодавчому рівні, щоб створити лабораторії, здатні проводити всі необхідні дослідження з метою підвищення якості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | file:///C:/Users/User/Desktop/Economic%20aspects%20of%20extruded%20soybeans%20usage%20in%20livestock%20and%20poultry.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3325 |
ISSN: | 1310-0351 - печатный ISSN 2534-983X - онлайн |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації в наукометричній базі Scopus |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Economic aspects of extruded soybeans usage in livestock and poultry.pdf | 294,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.