Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorБезжовча, Дар’я Олександрівна-
dc.contributor.authorBezzhovcha, Darʺya-
dc.date.accessioned2020-11-26T12:09:06Z-
dc.date.available2020-11-26T12:09:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМиколенко С.Ю. Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів/С.Ю. Миколенко, Д.О Безжовча // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів з міжнародною участю (м. Одеса, 5 жовтня 2019 р.).- ОНАХТ. Ч.1. С. 88–89. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371uk
dc.identifier.isbn978-617-7829-27-9-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371-
dc.language.isoukuk
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk
dc.subjectчіаuk
dc.subjectchiauk
dc.subjectхлібо-булочні виробиuk
dc.subjectbakery productsuk
dc.subjectгельuk
dc.subjectgeluk
dc.subjectльонuk
dc.subjectflaxuk
dc.titleВплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробівuk
dc.title.alternativeInfluence of chia pre-treatment on the quality of bakery productsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів.pdf866,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.