Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3371
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Безжовча, Дар’я Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Bezzhovcha, Darʺya | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-26T12:09:06Z | - |
dc.date.available | 2020-11-26T12:09:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Миколенко С.Ю. Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів/С.Ю. Миколенко, Д.О Безжовча // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів з міжнародною участю (м. Одеса, 5 жовтня 2019 р.).- ОНАХТ. Ч.1. С. 88–89. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371 | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7829-27-9 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk |
dc.subject | чіа | uk |
dc.subject | chia | uk |
dc.subject | хлібо-булочні вироби | uk |
dc.subject | bakery products | uk |
dc.subject | гель | uk |
dc.subject | gel | uk |
dc.subject | льон | uk |
dc.subject | flax | uk |
dc.title | Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів | uk |
dc.title.alternative | Influence of chia pre-treatment on the quality of bakery products | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів.pdf | 866,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.