Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3508
Назва: | Використання пробіотичного препарату Бацелл у годівлі молодняку свиней |
Інші назви: | The use of the probiotic drug Bacell in the feeding of young pigs |
Автори: | Гурін, В.О. Gurin, V. Похил, Олена Pohyl, Оlena Калиниченко, Олена Олександрівна Kalinichenko, Оlena |
Ключові слова: | пробіотичні препарати probiotic drugs молодняк свиней young pigs інтенсивність росту growth intensity |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гурін В.О. Використання пробіотичного препарату Бацелл у годівлі молодняку свиней/В.О. Гурін, О.М. Похил,О. О. Калиниченко// Матер. міжнар.наук.-практ. конф. Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва (14 лютого 2020 року Дніпро).-2020.-С.20-22.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3508 |
Короткий огляд (реферат): | Наводяться дані науково-господарського експерименту ефективності використання раціонів, збагачених пробіотичним препаратом Бацелл при годівлі молодняку свиней на дорощуванні та відгодівлі. Доведена біологічна та господарсько-економічна доцільність включення його в структуру раціонів, що достовірно покращує інтенсивність росту відгодівельного молодняку свиней та його забійні якості. The data of the scientific and economic experiment of efficiency are given the use of diets enriched with the probiotic drug Bacell when feeding young animals pigs for rearing and fattening. Proven biological and economic feasibility its inclusion in the structure of rations, which significantly improves the growth rate fattening young pigs and its slaughter qualities |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3508 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20-22.pdf | 690,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.