Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 301-310 зі 367.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2020Оптимізація технології виробництва свинини в фермерському господарстві «Максимум-2007» Павлоградського району Дніпропетровської областіКлочко, Владислав Олександрович; Klochko, Vladyslav Oleksandrovych
2020Оптимізація технології вирощування страусів в приватному акціонерному товаристві “Агро-Союз” Синельниківського району Дніпропетровської областіЛисенко, Карина Євгенівна; Lysenko, Karyna Yevhenivna
2020Урожайність сортів пшениці озимої залежно від рівня мінерального живлення в умовах суб’єкта підприємницької діяльності Савчук Степан Степанович П’ятихатського району Дніпропетровської областіСавчук, Степан Степанович; Savchuk, Stepan
2020Особливості формування урожаю та якості зерна різних гібридів кукурудзи в умовах селянського фермерського господарства «Юлія і К» Магдалинівського району Дніпропетровської областіТищенко, Володимир Олегович; Tishchenko, Volodimir
2020Формування урожайності пшениці озимої залежно від попередників в умовах державної установи Інституту зернових культур Національної академії аграрних наук УкраїниСеренкова, Олександра Євгенівна; Serenkova, Oleksandr
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2020Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуваннямШапошніков, М. Л.; Shaposhnikov, M.
2020Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировиниШвець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna