Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4166
Назва: Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantu
Автори: Омельчук, В’ячеслав Станіславович
Omelchuk, Viacheslav
Ключові слова: печиво
pechyvo
глютен
hliuten
амарант
amarant
борошно
boroshno
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
целіакія
tseliakiia
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
рецептура
retseptura
якість
yakist
асортимент
asortyment
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Омельчук В. С. Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Омельчук В’ячеслав Станіславович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 111 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166
Короткий огляд (реферат): Об’єкт досліджень – технологія виробництва безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту. Предмет дослідження – вплив біологічно активованого зерна амаранту на структурно-механічні властивості виробу, для забезпечення високих органолептичних властивостей безглютенового печива. Obiekt doslidzhen – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantu. Predmet doslidzhennia – vplyv biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu na strukturno-mekhanichni vlastyvosti vyrobu, dlia zabezpechennia vysokykh orhanoleptychnykh vlastyvostei bezghliutenovoho pechyva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Омельчук В.С..pdf4,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.