Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4186
Назва: Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii morozyva z proroshchenym zernom zhyta
Автори: Самсоненко, Юлія Олександрівна
Samsonenko, Yuliia
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
пророщення
proroshchennia
зерно
zerno
жито
zhyto
морозиво
morozyvo
злаки
zlaky
сушка
sushka
ефективність
efektyvnist
виробництво
vyrobnytstvo
технологія
tekhnolohiia
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Самсоненко Ю. О. Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Самсоненко Юлія Олександрівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 104 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження і розробка технології отримання морозива з пророщеним зерном жита. Об’єкт дослідження технологія виробництва комбінованого морозива з пророщеним зерном жита. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу пророщення зерна жита з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu roboty ye doslidzhennia i rozrobka tekhnolohii otrymannia morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanoho morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu proroshchennia zerna zhyta z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самсоненко Ю.О..pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.