Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Агрономічний факультет
Біотехнологічний факультет
Факультет ветеринарної медицини
Факультет водогосподарської інженерії та екології
Факультет менеджменту і маркетингу
Факультет обліку і фінансів
Інженерно-технологічний факультет
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Оцінка ефективності сервісних підприємств за рахунок зацікавленості клієнтів з технічного сервісу
Мартинюк, Вячеслав Васильович
;
Martyniuk, Viacheslav
2020
Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту
Омельчук, В’ячеслав Станіславович
;
Omelchuk, Viacheslav
2023
Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення
Ашенбренер, Ярослав Сергійович
;
Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
2023
Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерни
Самсоненко, Сніжана Сергіївна
;
Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023
Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавок
Поліщук, Вікторія Вікторівна
;
Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
2023
Обґрунтування технології виробництва мармеладних кондитерських виробів функціонального призначення
Каруна, Яна Сергіївна
;
Karuna, Yana Serhiivna
2023
Обґрунтування процесу диспергування зерна пшениці при виробництві хліба
Конончук, Анастасія Сергіївна
;
Kononchuk, Anastasiia Serhiivna
2023
Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавками
Вовк, Каріна Сергіївна
;
Vovk, Karina
Перегляд
Автор
1
Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
1
Karuna, Yana Serhiivna
1
Kononchuk, Anastasiia Serhiivna
1
Martyniuk, Viacheslav
1
Omelchuk, Viacheslav
1
Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
1
Samsonenko, Snizhana Serhiivna
1
Vovk, Karina
1
Ашенбренер, Ярослав Сергійович
1
Вовк, Каріна Сергіївна
.
далі >
Тема
8
doslidzhennia
8
якість
3
obhruntuvannia
3
обгрунтування
2
boroshno
2
efektyvnist
2
funktsionalnyi produkt
2
kharchovi dobavky
2
makaronni vyroby
2
netradytsiina syrovyna
.
далі >
за датою випуску
6
2023
2
2020