Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830
Назва: | Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia |
Автори: | Ашенбренер, Ярослав Сергійович Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych |
Ключові слова: | обгрунтування obhruntuvannia дослідження doslidzhennia рис rys соя soia переробка рису pererobka rysu переробка сої pererobka soi екструдування ekstruduvannia технологічний процес tekhnolohichnyi protses якість yakist експерименти eksperymenty |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Ашенбренер Я. С. Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Ашенбренер Ярослав Сергійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 88 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є огрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення на основі процесів взривання та екструдування даних видів сировини. Об’єкт дослідження − процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначення. Предмет дослідження – переробка рису та сої Теоретично та експериментально виявлено характер зміни зерен сої у робочому механізмі шнекового екструдера з отриманням кінцевого екструдату. Було оцінено зміни в складі сої після екструдування. Також було досліджено зміни в зерні рису після нагрівання. Metoiu roboty ye ohruntuvannia protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia na osnovi protsesiv vzryvannia ta ekstruduvannia danykh vydiv syrovyny. Obiekt doslidzhennia − protsesu pererobky syrovyny rysu ta soi v produkty kharchovoho pryznachennia. Predmet doslidzhennia – pererobka rysu ta soi Teoretychno ta eksperymentalno vyiavleno kharakter zminy zeren soi u robochomu mekhanizmi shnekovoho ekstrudera z otrymanniam kintsevoho ekstrudatu. Bulo otsineno zminy v skladi soi pislia ekstruduvannia. Takozh bulo doslidzheno zminy v zerni rysu pislia nahrivannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8830 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ашенбренер Я.С..pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.