Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 19.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначенняЧеркас, Євгеній Олегович; Cherkas, Yevhenii
2021Удосконалення технології вирощування кукурудзи з обґрунтуванням параметрів і режиму роботи агрегату для внесення гербіцидівБездощук, Ігор Валерійович; Bezdoshchuk, Ihor
2021Удосконалення технології вирощування ячменю озимого з обґрунтуванням параметрів і режиму роботи сівалкиКобцев, Віталій Віталійович; Kobtsev, Vitalii
2021Удосконалення технології вирощування буряків цукрових з розробкою і обґрунтуванням параметрів копача збиральної машиниОмельченко, Віталій Вікторович; Omelchenko, Vitalii
2021Удосконалення технології вирощування картоплі з розробкою і обґрунтуванням параметрів картоплесаджалкиШевченко, Микола Віталійович; Shevchenko, Mykola
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii
2021Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та морквиКовязін, Ілля Миколайович; Koviazin, Illia
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКононович, Ростислав Олександрович; Kononovych, Rostyslav
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii