Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4142
Назва: | Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstruziinoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zerna zhyta |
Автори: | Голуб, Євгеній Володимирович Holub, Yevhenii |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia жито zhyto функціональний продукт funktsionalnyi produkt екструзія ekstruziia білок bilok технологія tekhnolohiia функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti виробництво vyrobnytstvo |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Голуб Є. В. Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Голуб Євгеній Володимирович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка технології виробництва екструдованого продукту функціонального призначення на основі жита. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zhyta. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голуб Є.В..pdf | 4,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.