Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5750
Назва: | Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна |
Інші назви: | Obgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna |
Автори: | Кононович, Ростислав Олександрович Kononovych, Rostyslav |
Ключові слова: | яблука yabluka пектин pektyn технологія tekhnolohiia харчові вироби kharchovi vyroby пектинові речовини pektynovi rechovyny температура temperatura концентрація kontsentratsiia тривалість tryvalist показники якості pokaznyky yakosti процес protses |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кононович Р. О. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Кононович Ростислав Олександрович ; наук. керівник Калина Вікторія Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 85 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750 |
Короткий огляд (реферат): | Найважливішим напрямом розвитку сучасного харчового виробництва є створення безвідходних технологій, що дозволяють виробляти конкурентоспроможну продукцію, зокрема функціонального призначення. Найбільшою мірою цим вимогам відповідає виробництво пектину та пектинопродуктів із вторинних рослинних сировинних ресурсів. «Зміна екологічної ситуації у багатьох регіонах України, що супроводжується забрудненням довкілля та харчових продуктів токсичними речовинами, вимагає, крім забезпечення їхньої безпеки, також проведення профілактичних заходів, що, своєю чергою, обумовлює необхідність розширення виробництва пектину». Naivazhlyvishym napriamom rozvytku suchasnoho kharchovoho vyrobnytstva ye stvorennia bezvidkhodnykh tekhnolohii, shcho dozvoliaiut vyrobliaty konkurentospromozhnu produktsiiu, zokrema funktsionalnoho pryznachennia. Naibilshoiu miroiu tsym vymoham vidpovidaie vyrobnytstvo pektynu ta pektynoproduktiv iz vtorynnykh roslynnykh syrovynnykh resursiv. «Zmina ekolohichnoi sytuatsii u bahatokh rehionakh Ukrainy, shcho suprovodzhuietsia zabrudnenniam dovkillia ta kharchovykh produktiv toksychnymy rechovynamy, vymahaie, krim zabezpechennia yikhnoi bezpeky, takozh provedennia profilaktychnykh zakhodiv, shcho, svoieiu cherhoiu, obumovliuie neobkhidnist rozshyrennia vyrobnytstva pektynu». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кононович_Р.О..pdf | 978,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.