Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівПироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia
2021Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіГараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna
2021Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частотиВолохата, Любов Валеріївна; Volokhata, Liubov
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатівАлександрова, А. О.; Aleksandrova, A. O.
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатівЮщенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna