Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4129| Назва: | Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam svitloho yachminnoho solodu, obroblenoho v poli nadvysokoi chastoty |
| Автори: | Волохата, Любов Валеріївна Volokhata, Liubov |
| Ключові слова: | дослідження doslidzhennia солод solod ферменти fermenty нвч-поле nvch-pole клейковина kleikovyna тривалість tryvalist потужність potuzhnist |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Волохата Л. В. Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Волохата Любов Валеріївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 127 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4129 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є підвищення споживчих характеристик борошняних виробів на основі використання світлого ячмінного солоду. Metoiu roboty ye pidvyshchennia spozhyvchykh kharakterystyk boroshnianykh vyrobiv na osnovi vykorystannia svitloho yachminnoho solodu. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4129 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Волохата Л.В..pdf | 6,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
